Amazon

luni, 30 decembrie 2019

Rusia a câștigat războiul mediatic de la Chișinău

 Am  citit ,  în seara asta, știrea că  TVR Moldova  va reveni  pe  frecvența de stat  numărul 2  din Republica  Moldova.  Se  prezintă drept o mare  victorie.   Această ” victorie”  e în realitate  un eșec total.  Pentru  că  vorbim de frecvența ANALOGICĂ !  Iar transmisia analogică  va înceta  în martie 2020(  din câte  știu eu). Deci  asta e apă  de ploaie.
   Ceea ce au făcut cei  de la Chișinău acum este ca și când ai arunca la un câine  o felie de pâine, fără  ca acel câine să  știe că  pâinea expiră  a doua zi. Asta  e cu  TVR  Moldova.   Asta  în timp ce  Rusia construiește  un adevărat  imperiu medatic.  Deja  o face  pe față. Nu mai lucrează  cu intermediari locali.   Patronul  acestui imperiu este băiatul unui apropiat de-al lui Putin.  Holdingul lui  Plahotniuc începe  să  fie mic  copil  pe  lângă  acest imperiu mediatic. Imperiul mediatic rusesc se tot extinde. Posturi precum NTV Moldova, Accent TV, Primul în  Moldova  și câte vor mai urma.
   Asta  clar  că  Rusia  a câștigat războiul mediatic  cu  România pe spațiul basarabean.  România nu are  decât TVR Moldova și  Radio  Chișinău.  Iar  prezența  fraților de peste  Prut  în spațiul mediatic românesc   este aproape de   ...  ZERO  !!!! Avem  un Telejurnal  de la Chișinău, bun și acela, și o emisiune Matinalii. ATÂT !!!!!!!  Uitați-vă pe cablu.  Zero  posturi de peste Prut. Se tot vorbea despre introducerea  postului public Moldova 1.  Toate  guvernările de la  Chișinău, care  au primi  bani de  la București , nu au făcut nimic în acest sens.  Au  motivat”  probleme tehnice”, ca să nu facă nimic.
  RUȘINE  !!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu