Amazon

duminică, 24 noiembrie 2019

Klaus Iohannis a câştigat un nou mandat

  Este  o victorie  importantă  pentru România normală.   Eu, ca membru PNL  mă  simt  foarte mândru. Însă  este   doar o bătălie. Trebuie să  continuăm lupta.  Asta  pentru  că  acum, la fix 30  de  ani de  la Revoluţie, trebuie să  scăpăm de comunism. Războiul  continuă.   Trebuie  să  eliminăm  această  ciumă  de peste tot.
     Este  clar  că  vor  fi și   perioade grele. Asta  pentru că  PSD-ul  a distrus totul și  lasă   să  se   spargă  oalele  în capul noului guvern.  Eu sper  ca  noul  guvern ,  împreună  cu domnul Iohannis,  să  înceapă  reconstrucția  țării.  Să  facă   din România o  țară  în  care  să se trăiască  exact cum se trăiește în diasporă. O țară  cu adevărat democratică.  O economie puternică.
   Să  nu  uităm  că  este  nevoie  și de o nouă politică  externă. De  o resetare și de  o schimbare  de viziune  privind relațiile cu  Republica Moldova.
     Pentru toate  acestea  ar fi nevoie de o  nouă  structură  a Parlamentului.  Eu cred  că  de asta ar fi nevoie  de alegeri  parlamentare  anticipate. Ca să  eliminăm PSD-ul și  de acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu