Amazon

marți, 26 mai 2020

Propaganda rusească în România

Propaganda rusească, în România, este din ce  în ce  mai activă. Atât doar că  este camuflată  sub forma unor site-uri  ortodoxe. Ei  știu foarte bine că  acest mesaj  prinde la români.  Aceste site-uri vin pe filiera Chișinău.  Vorbesc  de Mitropolia Chișinăului  și a Intregii Moldova( subordonată  canonic Bisericii  Ortodoxe Ruse).  Majoriatea  românilor nu știu  asta
    Nu știu că  o bună  parte din clerul  lor poartă  unformă  FSB-  KGB. Mitropolitul Vladimir  de la  Chișinău  a fost fotografiat ăn uniformă militară Așa că  aceste site-uri  prezintă  , sub formă  creștină, teorii  create  la Moscova.  Pur  și simplu mă  îngrozesc când  văd  cum românii noștri redistribuie aceste  articole. Trebuie  amintit că  Mitropolitul Vladimir a  redactat  un document în care i-a cerut președintelui Dodon  să nu permită  ca Bill Gates  să îi microcipeze  pe moldoveni.  E adevărat că  documentul  a  fost scris în Word  de pe un calculator care  avea instalat Windows  ca sistem de operare.
       Ei  spun că  e vorba  de   666-  semnul Antihristului. Întâmplarea  face  că, studiind  un pic Biblia,  am văzut  că  Antihristul  va impune acest  semn  după  ce se va instala în templul  din Ierusalim.  Acum nici măcar  nu este reconstruit acesta.  Oare preoții nu cunosc Biblia ? Am  scris asta ca să  liniștesc populația care crede în  aceste  mesaje.
        Păcat că  aceste teorii  prind și  sunt amplificate  de  foarte  mulți creștini de  bună  credință  din România.
     
Paul  Szasz Sebeș
( Opiniile îmi  aparțin și nu implică  redacția publicației)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu