Amazon

duminică, 8 noiembrie 2015

Scrisoare deschisă către conducerea CNA şi TVR !

Stimată conducere a CNA şi TVR,
  Doresc să vă atrag atenţia asupra unei lipse de informare a populaţiei făcută de cei de la TVR 1.  Acum , când vedem că toată lumea este solidară cu România, mai ales românii plecaţi peste graniţă, la principalul Telejurnal de la ora 20 nu se vorbeşte absolut nimic despre faptul  că românii basarabeni sunt solidari cu noi. Nu se spună că la Chişinău au ieşit oamenii în stradă în semn de solidaritate cu cei din România. Azi , 8.11. 2015, a fost un marş unionist la Chişinău. La telejurnal nu  s-a vorbit deloc. Parcă românii basarabeni nici nu ar exista. Nu se spune nimic că au donat sânge pentru răniţii din clubul Colectiv. S-a spus doar la Telejurnal Moldova. Norocul este că îl putem viziona şi în România la o oră accesibilă. Problema e că TVR 3 nu prea are audienţă.
La principalul Telejurnal de pe TVR 1 nu s-a spus absolut nimic.
      Înainte mai era difuzată şi emisiunea" Punctul pe Azi". Un talk-show politic foarte bun realizat de Vitalie Guţu. Acum, cu noua grilă, această emisiune nu mai este difuzată în România. Oare de ce ? Nu trebuie să ştim ce se întâmplă cu fraţii noştri ?
    Ţin să amintesc că TVR-ul este o televiziune publică. Noi plătim taxa radio-tv. Avem dreptul la informare. Vrem să ştim şi noi de ce aceste lucruri nu au fost spuse la Telejurnal. S-a vorbit despre românii din Madrid, New York, Roma, Londra, dar despre cei de la Chişinău nu ! Oare de ce ?
Cu stimă,
Paul Szasz- Sebeş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu