Amazon

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Un nou plan de destabilizare a situaţiei ?


    Deputatul Pettru Ştirbate  a părăsit PLDM.   Acesta acuzat partidul, dar şi întreaga guvernare Chişinău, că se află  într-o gravă criză de credibiltate. Un lucru perfect adevărat. Actuala guvernare e la Chişinău are probleme deosebit grave. Corupţia este la cel mai înalt nivel în Republica Moldova.
     Surpriza este că cel care a anunţat plecarea lui Ştirbate din partid a fost tocmai... Renato Usatîi !!! A dat de înţeles că el l-a convins să plece din partid. Partidele pro-europene de la Chişinău formează o majoritate fragilă în Parlament. O majoritate care dă semne de şubrezire. Petru Ştirbate spune că el susţine în continuare parcursul european al Republicii Moldova.. Atunci ce a discutat cu Usatîi ?Să nu avem surpriza să ne trezim cu partidul lui Usatîi intrat  ăn Parlament pe uşa din dos. Ar putea urma şi alţi parlamentari care să plece  de la putere.
     Ne aducem aminte căă anul trecut au fost arestaţi câţiva oameni care erau trimişi să cumpere parlamentari pentru a întoarce  Moldova de pe calea europeană

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu