Amazon

vineri, 27 martie 2015

Incompetenţă sau greşeală TVR-istă ?

Sincer vă spun că nici nu ştiu cum să încep această postare.  Vă invit să  citiţi şi să urmăriţi această  ştire . Poate unii dintre voi vă întrebaţi ce mă deranjează. Reportajul e bine făcut, doar că în imaginea din studio e.... Ambasada Rusiei !! Eu personal vreau să cred că e o greşeală. Nu vreau să cred că este ceva făcut intenţionat. Însă este cea mai mare jignire să prezinţi Ambasada Rusiei drept Ambasada Romăniei la Chişinău. Este o jignire, mai ales că azi e 27 martie- Ziua Unirii Basarabiei cu România, mai ales pentru românii basarabeni. Dacă era o televiziune privată, nu eram chiar aşa de supărat. Însă aceşti oameni din TVR stau acolo pe banii noştri. Eu personal am avertizat deja CNA-ul şi pe domnul deputat Eugen Tomac, reprezantul românilor din Republica Moldova( Basarabia) în Parlamentul României.

2 comentarii:

  1. Sa ne spui si daca se rezolva ceva. Chiar as fi curioas sa stiu daca o astfel de greseala a fost sau nu cu intentie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vreau să aflu şi eu. Voi publica desigur dacă aflu. Vă mulţumesc de comentariu ! Dacă a fost cu intenţie, atunci e foarte rău.

      Ștergere