Amazon

luni, 9 iunie 2014

Nu-l interzice careva pe Radu Banciu ?

Va spun sincer ca deja nu-l mai suport pe Radu Banciu. Ar trebui ca cineva sa-i interzica sa mai apara la televizor. Prima data s-a legat de moldoveni.  Eu care cunosc foarte multi oameni din Republica Moldova va spun ca nu este cum spune el. Acuma am auzit ca a zis ca" Halep e o tarancuta, iar Sharapova e o lady". Citez aproximativ. Pai" tarancuta" asta ne-a facut mandri ca suntem romani." Tarancuta" asta e cunoscuta international si marile trusturi de presa din lume vorbesc despre ea. Pe cand de tine nu a auzit nici naiba prin Romania, apoi in lume, domnule Banciu. Ii spun" domnule" fiindca e mai in varsta decat mine,  nu ca ar merita. Cica la el Sharapova e o " lady". Pai o " lady" nu gafaie pe teren cum gafaia Sharapova. Parca ziceai ca nu joaca tenis ci face altceva.

Un comentariu:

  1. Nu trebuie sa-l interzica nimeni pe Radu Banciu.Suntem intr-o democratie si cetateanul are puterea colosala de a schimba canalul daca realizatorul emisiunii debiteaza.
    Problema reala este reprezentata de educarea indivizilor care se uita(majoritatea pierd timpul) la televizor. Intr-o natiune audienta lui ar tinde spre zero.

    RăspundețiȘtergere