Amazon

sâmbătă, 28 decembrie 2013

Daruri pentru copiii gimnaziului internat Strășeni

În ajunul sărbătorilor de iarna Agenția "Moldsilva" a venit cu daruri la Gimnaziul-internat pentru copii orfani și ramasi fără ingrijirea părinților din Strășeni. Prin acest gest s-a  respectat tradiția de a aduce bucuria sărbătorilor de iarnă copiilor care au cea mai mare nevoie de atenție și ajutor. În acest an Agenția Moldsilva a făcut cadori internatului, aspiratoare iar copii în semn de mulțumire și recunoștință au prezentat un program artistic dedicat sărbătorilor de iarnă, ei fiind răspăltiți cu dulciuri.
Ștefan Chitoroagă, Directorul general al Agenției "Moldsilva" a felicitat atît colaboratorii internatului cît și cei 170 de copii care studiază și trăiesc în această instituție, urîndu-le frumoase realizări, rezultate excelente la învăţătură, cei dragi să le fie mereu alături și un viitor luminos. În aceeași ordine de idei, Constantin Ioniță, Directorul gimnaziului internat, a mulțumit conducerii Agenției "Moldsilva" pentru colaborare întru ajutorarea acestor copii.
Mentionam că, Agenția "Moldsilva" de doi ani patronează gimnaziul internat din Strășeni. Pe parcursul perioadei a contribuit la reparația gardul instituției, amenajarea unui parc și a donat tehnică audio/video și de uz casnic.
Tradiția de a ajuta material și a fi aproape de familiile și persoanele aflate în dificultate este respectata și de cele 25 de întreprinderi silvice subordanate Agenției "Moldsilva". Acestea în funcție de posibilități, desfașoară acțiuni de caritate pe tot parcursul anului, în mod special cu ocazia zilei profesionale a silvicultorului și a sărbătorilor de iarnă.

Sursa: moldsilva.gov.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu