Amazon

sâmbătă, 14 decembrie 2013

Ajutati si voi

De Crăciun, ajută-i pe cei care chiar au nevoie. Copiii de la orfelinatul-internat din Tighina, Basarabia, au nevoie de sprijinul tău.

Cuverturi, lenjerii de pat, prosoape, dulciuri sau hăinuțe sunt lucruri care le-ar fi de un real folos. De asemenea, o donație oricât de mică le-ar putea asigura cumpărarea unei mașini de spălat, atât de necesară într-un colectiv de copii.

E important să nu-i uităm pe acești copii care se află în nevoie la ei acasă, pe pământ românesc. Ei sunt supuși unor presiuni pe care nu ni le putem imagina, doar că doresc să învețe în limba română, în grafie latină, la fel ca restul neamului lor. Școlile și liceele lor, printre care și cei din școala-orfelinat sau din liceul “Alexandru cel Bun” din Tighina, sunt periodic amenințate cu închiderea sau private de utilitățile de bază precum apa și electricitatea, de către milițienii din regiunea transnistreană.

Să ne mobilizăm, așadar, și să arătăm solidaritate românească pentru copiii din Tighina, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie simțită ca la noi.


Orice donații se pot aduce la sediile Platformei Civice Acțiunea 2012, din București (str. Academiei nr. 35-37, ap. 2 - între orele 9:00 și 21:00), Chișinău (str. Sfatul Țării, nr.2) sau prin intermediul filialelor și persoanelor de contact din localitățile din cele două state românești.

Email: contact@actiunea2012.ro

Telefoane: RO 0766482458 | MD 06875392


 Ajutoarele pot fi date până pe 20 decembrie în București și până pe 21 decembrie în Chișinău, urmând să le ducem pe 22 decembrie copiilor din Tighina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu